maandag 23 april 2012

Interesse 3D workshops?

Goedenavond dames, eerst even een mededeling voor mijn Engelstalige volgers.

Sorry ladies, this post is going to be in Dutch because I'm asking my Dutch followers if they would be interested in following a workshop by me on working stamped images in 3D... like I do. Be back real soon with the winner of my candy and a new project.

En nu weer in het Nederlands :).

Afgelopen zaterdag heb ik een demo gedaan tijdens de clubdag van de club Kaarten maken met Tiets. Mijn ambitie is nooit geweest workshops of demo's te geven maar ik vond het afgelopen zaterdag eigenlijk wel erg leuk om te doen en tijdens de clubdag werd Tiets gevraagd of zij niet ook een workshop van mij zou kunnen regelen. Ook op de club van Tiets werd die vraag vandaag wederom gesteld. Inmiddels heb ik op de club van Tiets gevraagd of er meer mensen zouden zijn die een workshop van mij zouden willen volgen.

Voor alle duidelijkheid, het zou dan dus gaan om een workshop over het uitwerken van een stempel afdrukje in 3D. Je hoeft niet met Copics te kleuren zoals ik doe, de workshop gaat echt over het 3D stukje. Zoals ik het nu bekijk, maar ik zou het verder moeten uitwerken als er echt meer interesse blijkt te zijn, zou ik iedereen vragen haar eigen kleurspullen mee te nemen, dus Copics, potloden of distress inkt, waar jij graag mee werkt. Bij de workshop zou dan hoogst waarschijnlijk wel je eigen tube Olba lijm en spuitjes inbegrepen zijn. Aan het einde van de workshop zou je dan naar huis gaan met een door jou in 3D uitgewerkt afdrukje. Geen Wee Stamps afbeelding met mini bloemetjes maar een wat eenvoudigere stempel waar ik wel heel duidelijk de techniek in kan uitleggen in een kortere tijd.

De workshop bij Tiets zou plaats vinden in Den Helder. Graag zou ik weten of er mensen zijn die daar interesse in zouden hebben. Mocht Den Helder nou onmogelijk zijn voor je, ik woon zelf in de buurt van Leiden, wat centraler in Nederland en ook andere locaties zijn misschien wel denkbaar dus mocht je wel heel graag een workshop willen volgen maar zou Den Helder niet gaan dan hoor ik dat ook heel graag.

Nogmaals, voor zaterdag was ik absoluut niet bezig met workshops en demo's dus dit hele idee is nieuw voor mij maar ik ben erg benieuwd of er interesse zou zijn in een workshop. Je verbindt je nergens aan want ik kan ook nog geen prijzen of data noemen, het gaat puur om of mensen interesse zouden hebben. Ook bij vragen of suggesties, laat het mij vooral weten. Ik hoor het graag als reactie op dit bericht of via de mail: mariskavanderveer@xs4all.nl.

xxx

8 opmerkingen:

 1. Als het bij Toets wordt gedaan heb ik zeker wel belangstelling.
  Lijkt me heel leuk.
  liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I sure wish I could attend your workshop - sounds like fun :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hou Mariska, watlief van je zeg.
  Het is erg ver weg voor mij maar dan nog, ik vind dit zon bijzondere werkwijze..... Dit is jou ding.
  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is voor mij ook te ver, en ben vaak alleen met de kids, dus voor mij nog geen workshops die verder weg zijn... ik ben iemand die ook zelf graag iets uitvogelt..en kan het momenteel ook met je leuke filmpjes doen
  die zijn ook heel duidelijk

  slaap lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Mariska, ik kijk altijd met bewondering naar je prachtige 3d kaarten, maar helaas is het voor mij wat ver weg. Ik zou het wrl heel gaaf vinden als je bijv eens een filmpje zou willen maken.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja heel.leuk en den helder of richting leiden maakt mij niet uit. Alleen ik kan pas na half juni ivm verhuizen....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou het wel leuk vinden, maar niet in Den Helder, dat is me echt te ver. Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammerdat ik in zo'n uithoek woon. Anders had ik zeker interesse in je workshop gehad!

  X Katja

  BeantwoordenVerwijderen